ÅRETS FISKARE

Årets fiskare 2018

Den som blir utvald till årets fiskare är inte alltid den bäste fiskaren. Personen skall också jobba för klubbens bästa. Denna person kan man alltid lita på och han får alltid saker gjort. Han sitter även i styrelsen. Han är faktiskt en rätt duktig fiskare också.

Grattis till årets fiskare Ola Larsson


Årets fiskare 2016

Årets fiskare går i år till en person som har bytt moppen till bil. Nu när han kan åka vart han vill kommer han säkert bli ännu duktigare fiskare. KM i havsfiske visade han alla var skåpet skall stå. Han var fullständigt överlägsen och vann med hela 31 p.
Grattis till titeln årets fiskare.
Samuel Larsson


Årets fiskare 2015

Årets fiskare går till en person som ställer upp för klubben i alla väder. Han försöker alltid komma och fiska våra KM. Han har även blivit en riktigt duktig fiskare
Grattis till årets fiskare
Hans Karlsson


Årets fiskare 2014

Nu är det dags att kora årets fiskare. Det blev en junior i år också. Han tog sin andra SM titel på två år. Denna gång åkte han till Helsingborg och fiskade hem SM i havsfiske.
Därför säger vi ett stort grattis till
Daniel Leek


Årets fiskare 2013

Årets pris går till en ung storfiskare. Han har redan vunnit många tävlingar. Pimpelfisket har varit hans stora grej i år. Han deltog i SM-pimpel och vann, han utklassade alla i sin klass. Han är den ende fiskaren i Horreds FK som har tagit guld i den svåraste disciplinen. Han har också under året blivit 2:a i Havsfiske-SM.

Grattis Daniel Leek till titeln årets fiskare


aret2012jpg
Årets fiskare 2012

Detta pris går till en som aldrig tappar sugen. Han sprider alltid glädje när man är ute och fiskar. Det finns alltid nya idéer var och när fisken skall hugga. Som om inte detta räcker så har han även vunnit KM i mete och havsfiske. Han lyckades även fiska till sig en andra plats i sin klass på Fävren cup.

Grattis Morgan Eriksson


aret2011jpg
Årets fiskare 2011

Årets fiskare går till en ung duktig och vetgirig fiskare. På sin fritid gör han inget annat än fiskar. Detta har gett resultat då han redan har vunnit många tävlingar. På Åsundens is lyckades han med bedriften att dra upp hela 9230 gr. abborre. Samuel är helt klart en av klubbens framtidshopp.

Grattis Samuel Larsson till titeln årets fiskare.


aret2010jpg
Årets fiskare 2010

Årets fiskare år en person som vill klubben det bästa. Han fiskar kanske mest för skoj skull och ser till att alla har det trevligt och bra, men i år tog han sin första KM titel. Han vann årets havsfiske KM i hård konkurrens med minsta möjliga marginal. Årets fiskare är Anders Johansson

Grattis Anders


 


Årets fiskare 2009

Denna fiskare har under åren lärt många ungdommar att fiska och att man alltid skall ha tålamod och hålla modet uppe.Tålamod har han haft för i år vann han sitt första KM. Han vann pimpel KM som klassas som det svåraste.

Grattis Sven-Erik Gustavsson till Årets fiskare 2009.


 

aret2008jpg

Årets fiskare 2008

Denna person har inte skördat någon större titel inom tävlingsfisket. Fritidsfisket är hans grej.

Med en Hälleflundra på 44 kg som han fick i Norge är han nog den person som har dragit upp den tyngsta fisken i klubben med Norden som fiskeplats. Lennart har även full kontroll på ekonomin i klubben.

 

Grattis Lennart


 

Årets fiskare 2007

 

Årets pristagare var inte svår att utse. Ettrig som en terrier flyger han fram över SM klipporna i Smögen. Han var en av favoriterna till att ta hem SM i kustfiske. Detta infriades med råge när han vann seniorklassen överlägset. Mikael drog även ett stort lass till att Horreds FK vann SM i lag.

 

Grattis Mikael Andersson

 


 

Årets fiskare 2006  

 

Denna fiskare har förmodligen aldrig fått så här mycket fisk något år tidigare. Han har nog heller aldrig använt krok så här sällan. När han väl använder krok och åker på tävling blir det oftast bra resultat. I år åkte han och fiskade EM och fick mycket bra placeringar. Med en 1:a plats i lag och en 2:a plats individuellt är Jerry en självklar vinnare till priset årets fiskare 2006.

Horreds FK gratulerar Jerry Svensson!